Shopping på Stockholm horseshow!

Det va inte alls planerat att jag skulle åka på Sthlm horseshow men en vän hade en biljett över pga ett återbud så då kunde ju jag hänga med. Tyvärr var det bara biljetter till dressyren i två dagar, jag hade föredragit dressyr en dag och hoppning en dag, men men.... Roligt hade vi iaf^^



En Charles Owen Wellington hjälm (Då jag ramlat av och slagit huvudet några gånger redan i min andra hjälm)
Den är såååå fin och skön nu när den formats lite runt mitt huvud!



Mountainhorse stigbyglar till hoppsadeln som har samma greppyta som mina ridstövlar! Självklart har redan Lacoste hunnit repa dom lite på vänster stigbygel då hon envisas med att stryka sig längs sargen ibland :(


Ett stycke Hoppschabrak från Lyckås ridsport (ursäkta dålig bild, det va den ända jag hittade på internet så benlidorna ska inte va med) Det är brunt med tvinnad beige passpoal! Ni får se det på Lacoste på nån outfitbild, va så säker!

Det va det "enda" jag shoppade på Sthlm horseshow, hade jag haft råd hade jag shoppat för flera tusen till men både hjälmen och stigbyglarna kostar rätt saftigt så det fick bli "bara" det :)

Shopping!

Jag skickade efter en del saker i höstas inför vintern, så nu kan jag ju faktiskt utvärdera dom lite^^ Men jag ska börja med ett inlägg om saker jag nyss beställt som inte kommit än :)



En Pikeur Epsom (eftersom tävlingsdebuten på lokalnivå börjar närma sig)
Jag funderade först på en Pikeur Diana men alltså jag såg seriöst ut som en korv i den, astråkigt då det är min favvismodell på kavaj!!




Ridskor med chaps! Jag nöter så mkt på mina fina ridstövlar (mountainhorse) så jag kände att det va hög tid att köpa chaps och ridskor som man kan ha till vardags!

Inget av dessa saker som jag beställt har jag provat innan så jag håller tummar och tår att de passar i storleken!



Nu tar jag upp bloggen igen^^

Jag har varken haft tid eller lust för bloggen nu på flera månader, men nu har jag energin igen och jag har MASSOR att ta igen!!^^ Det är så mkt som hänt! Jag och Lacoste har hunnit tävla med bra resultat (allt är relativt och beror på vad man gemför med men för oss var det bra resultat) en massa shopping som jag ska söka reda på lite bilder så ni får se jag har flyttat till hus och klarat en jättesvår tenta och jag bluir nog Ö-viksbo till hösten för att göra sista året på sjuksköterskeprogrammet! Jag berättar mer om detta i separata inlägg sen :)

Idag blir det hoppträning för bästa Carola med min lilla svarta busunge! :D


RSS 2.0